Tømning af vejbrønde 20/2 kl. 7: Løvgårdsvej og alle vænger #1-17

februar 18th, 2020 af Anders Leave a reply »

For et par uger siden var der planlagt tømning af vejbrønde på alle veje i grundejerforeningen, men desværre var det ikke muligt for kloakfirmaet at komme til alle vejbrønde pga. parkerede biler. Vi får derfor nyt besøg på torsdag d. 20. februar. Arbejdet påbegyndes kl. 7 og det er afgørende, at ALLE biler er fjernet fra de berørte veje inden da.

Konkret udestår tømning af vejbrønde på følgende veje:

  • Løvgårdsvej, alle husstande
  • Alle vænger, hustande i nr. 1-17

Vi opfordrer til, at biler så vidt muligt fjernes den 19. februar om aftenen. Veje som ikke får tømt vejbrønde grundet parkerede biler i denne omgang, forventes selv at koordinere tømningen af vejbrønde.

/Bestyrelsen

Advertisement

Comments are closed.