Til salg skiltning – kun på egen matrikel

oktober 29th, 2016 af Anders Leave a reply »

Grundejerforeningens generalforsamling indstillede i juni til, at der ikke opstilles private “til-salg” skilte på Buskevej, som der på det seneste har været en række tilfælde af.

Bestyrelsen har siden modtaget spørgmål til lovligheden af denne indstilling og derfor fået den vurderet ved Lyngby Taarbæk Kommune.

Der er kommet afgørelse fra kommunen, som giver Grundejerforeningen medhold i, at der ikke må opstilles skiltning på Buskevej uden forudgående tilladelse og at der ikke er praksis for at give tilladelse til opstilling af “til-salg” skilte. Breve til bestyrelsen fra kommunens sagsbehandlere kan ses her.

Vi henstiller derfor til, at alle husstande fremover respekterer dette ved salg af bolig og at dette formidles til ejendomsmægler.

/Bestyrelsen