Generalforsamling 7/6 – bestyrelsens forslag til sommerfest

juni 2nd, 2016 af Anders Leave a reply »

Der er planlagt sommerfest i grundejerforeningen den 20. august 2016.

I forbindelse med afholdelse af sommerfesten forrige år oplevede bestyrelsen dog begrænset opbakning fra foreningens beboere til forberedelse og oprydning efter festen.

På generalforsamling 7/6 vil bestyrelsen derfor stille forslag til følgende koncept for årets sommerfest:

1. Ved tilmeldning til sommerfesten forpligter hver husstand sig til at stille med 1 person til enten forberedelse af festen eller oprydning efter festen.
  2. Deltagelse i sommerfesten koster en egenbetaling på 100 DKK per voksen og 50 DKK per barn under 14 år, som dækker betaling til slagter for opstilling og pasning af grill og kød ad libitum til sommerfesten deltagere.

Møder forslaget ikke opbakning på generalforsamlingen indstiller bestyrelsen til, at der nedsættes en festudvalg til forberedelse og afholdelse af sommerfesten.