Invitation til diskussionsaften om udviklingen i Sorgenfri

april 14th, 2015 af Anders Leave a reply »

Grundejerforeningen har modtaget invitation til diskussionsaften fra foreningen “Vores Sorgenfri”, som her lægges frem til orientering og mulig deltagelse ved interesserede husstande.

Kære Grundejerforeninger i Sorgenfri,

Vi henvender os til jer for at høre, om I har interesse i at deltage i en diskussionsaften om udviklingen i Sorgenfri.

Bestyrelsen i “Vores Sorgenfri” arbejder i øjeblikket på højtryk for at udbygge grundlaget for foreningen, og det vil vi meget gerne fortælle jer nærmere om mandag, 11. maj kl. 19.30 i Sorgenfrivang IIs selskabslokaler. Ved samme lejlighed vil vi meget gerne fra jer høre om jeres tanker og ideer i den forbindelse.

Der er kun plads til 100 deltagere, så tilmelding er nødvendig efter “først til mølle” princippet. Dog er det sådan, at de medlemmer, der har betalt kontingent har forrang til at deltage i mødet.

Der følger nærmere detaljer om program. Det er dog allerede nu muligt at melde sig til på voressorgenfri@gmail.com eller på telefon 23749949 (Susanne Bisgaard).

Mange hilsner

Susanne Bisgaard

“Vores Sorgenfri”

1 comment

1. Jørgen Hollensen siger:

Jeg er bekymret for, at ‘Vores Sorgenfri’ stiller urealistiske krav mht. støj, miljø etc. så det ikke er attraktivt at investere i Sorgenfri Torv. Vi vil meget gerne bevare torvet med Netto, Irma, men der er stor risiko for, at Sorgenfri Torv over tid forfalder, som det allerede sker med Virum Torv. Det er hårdt at være nabo til Lyngby Centret. . . !
    Hvor skal pengene til de nødvendige investeringer komme fra?
    Jørgen