Postkasseopdatering

maj 28th, 2011 af Fredrik Leave a reply »

Kære alle

Vi har efter udsendelsen af indkaldelsen været i dialog med PostDanmark igen. Med
henvisning til tilsvarende situation i Kokkedal, hvor der ikke er bede foran rækkehusene og Kommunens udtalelse om skel for vores boliger har PostDanmark ytret at vi kan sætte postkasse på væg, hvor der ikke er bed foran,  sålænge at postbud kan cykle helt hen til brevindkastet uden at skulle stige af. Husk at indkastet stadig skal være mellem 100-120 cm fra jorden.

Dette vil i så fald gælde for dem der ikke har bed foran huset.

Mvh

Fredrik

Advertisement

1 comment

  1. Niels siger:

    Tak for indlæg. Skal det forstås således at hvis vi på Løvgårdsvej, hvor der lidt større afstand mellem det offentlige fortorv og husmuren, kan klare os med en placering på husmuren, hvis vi lægger fliser på det mellemliggende stykke?

    Mvh
    Niels