Træprojekt er fuldført

april 12th, 2011 af Fredrik Leave a reply »

Kære alle

Som I nok har bemærket er der nu kommet nye træer op på buskevej. Det er nu flotte, store træer, og i følge gartnerne skulle de også nå at kunne blomstre allerede i år. Vi glæder os. Under fotoalbummet kan man se nogle fotos fra det indledende arbejde fra entrepenøren.

[simage=52,max,n,center,][simage=58,max,n,center,]

Som I sikkert har bemærket er træerne understøttet med stolper. Dels for at sikre træets opvækst og dels for at det bliver lidt sværere at begå hærværk. Som I ved er træerne kostbare, så hjælp gerne til med at stoppe evt. hærværk eller andet mod vores træer når/hvis I ser det.

Jeg synes at resultatet er vellykket og vores entrepenør har lavet et godt stykke arbejde, også oprydningsmæssigt.

Mvh

Fredrik

Advertisement

1 comment

  1. Peter Hunderup siger:

    Vi glæder os til at se træerne springe ud og vokse med årene.

    Tak for det fine arbejde til bestyrelse og entreprenør.

    /Peter, Berberisvænget 19