Buskevej bliver privat fællesvej

november 5th, 2010 af Fredrik Leave a reply »

Hej alle

Som I nok har hørt i medierne har Lyngby-Taarbæk kommune i  hastvæk vedtaget at omklassificere 27 kilometer offentlig vej her til morgen. Det betyder at Buskevej hermed er privat fællesvej.

Denne endelige beslutning vil blive sendt til berørte grundejere sammen med klagevejledning, notat med besvarelse af indsigelser for de enkelte veje og liste med angivelse af, hvilke ekstraordinære reparationsarbejder, der vil blive udført på de enkelte veje.

Bestyrelsen har på seneste generalforsamling beregnet konsekvensen hvis vi alle deltager solidarisk og det beløb sig til en 2-300 kroner om året. Vi tager emnet op på bæste bestyrelsesmøde og I hører nærmere fra os.

Læs mere her.

Mvh

Fredrik

Advertisement

2 comments

 1. Leif Andersen siger:

  Hej Fredrik. Tak for din info. Jeg representere min 83-årige mor, Gurli Andersen, Syrenvænget 15, som ikke rigtigt kan finde ud af det der “www – noget”.
  Jeg må spørge, om det kun er Buskevej og ikke øvrige sidevej som er omfattet. Dvs er Syrenvænget stadig kommunal?

  I morgen-tv idag, udtalte Transportministeren at han ikke ville godkende sving-gerninger hos kommunerne i dette spørgsmål. Han henviste direkte til L-T Kommune. Der er iøvrigt lidt mere på nedenstående link. Gør Bestyrelsen noget kollektivt eller er det op til den enkelte ejer? Mvh Leif
  http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Lyngby-Taarbaek/2010/11/05/084752.htm&regional

 2. Fredrik siger:

  Hej Leif

  Undskyld det sene svar. Vi har i to omgange nu protesteret mod forslaget og kan nu kun retligt gå videre. Det agter vi ikke at gøre da det er omkostningstungt og de midler vil vi ikke benytte for at spare den ekstra skat. Ministeriet kigger på LTK’s metode i forvejen.

  Vi agter at nedsætte et vejlaug for alle langs buskevej for at sprede omkostningerne ud.

  /Fredrik