Spøgelsestræerne på Buskevej – Opdateret

juni 9th, 2010 af Fredrik Leave a reply »

Hej alle

Så er vi igang igen. Dem der drømte om at den hårde vinter ville ordne spindemøllene er blevet skuffede. De er tilbage i større antal end sidst. Fascinerende og ulækkert på samme tid. Se et par billeder herunder ved at klikke på dem.
[salbumphotos=4,144,3,n,n,title,center,]

Flere har spurgt om hvad det er. Her følger en beskrivelse:
Det er spindemøl, som er på spil. Deres larver kaldes snareorme, og de lever i et fællesspind, som beskytter dem effektivt mod fugle og andre insektædere. Spindemøllene lægger æg i juli og larverne påbegynder dannelse af spind i midten af maj, og deres grådighed kan helt afløve et træ.

Der er ikke så meget at gøre forebyggelses eller behandlingsmæssigt, andet end at give fugle let adgang til ormene/larverne ved at fjerne det beskyttende spind med en stiv kost.

Læs mere her: Om spindemøl

Mvh

Fredrik

Advertisement

Comments are closed.